Festina

Watch Multifunction Silver colored

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Form rund
Klocka boett diameter 43 mm
Klocka färg boett Silverfärgad
Klocka låda tjocklek 11 mm
Klocka typ av urverk Kvarts
Klocka ur tavla färg Svart
Klocka vattentät 10 ATM
Klockmaterial glas Mineral
Material Rostfritt stål
Serie Multifunction
Varumärke Festina
Varumärkesfärgnamn Silver colored
Varumärkesproduktkod F20445/3
Åldersgrupp Herrar

Med Festina Multifunction Watch kan du vara säker på att du alltid kommer vara i tid och se fantastisk ut samtidigt. Denna eleganta klocka tillhör kategorin Analog Klockor och har en rund form som ger den en tidlös och sofistikerad look.

Klockan har en boett med en diameter på 43 mm och en tjocklek på 11 mm, vilket ger den en perfekt balans mellan stil och komfort. Den silverfärgade boetten ger klockan en modern och stilren touch som passar perfekt för alla tillfällen.

Med sitt kvartsurverk kan du vara säker på att denna klocka kommer att hålla tiden precis och pålitligt. Den svarta urtavlan ger en snygg kontrast till den silverfärgade boetten och ger klockan en elegant och sofistikerad touch.

Denna klocka är vattentät upp till 10 ATM, vilket innebär att den är perfekt för vardagsbruk och tål vattenstänk och lätt regn. Klockan har också ett mineralglas som skyddar mot repor och ger en klar och tydlig syn på tiden.

Tillverkad av rostfritt stål, är denna klocka både hållbar och stilfull. Den tillhör Festinas Multifunction-serie och bär stolt varumärkets signatur. Med sin silverfärgade design och varumärkesproduktkod F20445/3 är denna klocka ett perfekt val för herrar som vill ha en klocka som kombinerar stil och funktionalitet.

Ge dig själv en klocka som inte bara håller tiden, utan också ger dig en sofistikerad och stilfull look. Beställ din Festina Multifunction Watch idag och ta ditt mode till nästa nivå!

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd