Festina

Watch Chrono Sport Brown

Vill du ha mer än 5 stycken? Begär en offert!
Köp nu, betala senare
Officiell återförsäljare
Enkelt och fördelaktigt
Form rund
Klocka boett diameter 45 mm
Klocka färg boett Svart
Klocka kronograf True
Klocka typ av urverk Kvarts
Klocka ur tavla färg Blå
Klocka vattentät 10 ATM
Klockmaterial glas Mineral
Material Rostfritt stål
Serie Chrono Sport
Varumärke Festina
Varumärkesfärgnamn Brown
Varumärkesproduktkod F20519/1
Åldersgrupp Herrar

Den här klockan är perfekt för den stilmedvetna mannen som älskar sportiga och eleganta accessoarer. Med namnet Watch Chrono Sport tillhör den kategorin Analog Klockor och har en rad imponerande attribut som gör den till ett måste för alla herrars klockkollektion.

Klockan har en rund form och en imponerande boettdiameter på 45 mm, vilket ger den en robust och maskulin look. Den svarta boetten ger klockan en sofistikerad och tidlös stil, medan den blå urtavlan ger en fräsch och modern touch.

En av de mest imponerande funktionerna på denna klocka är dess kronograf, vilket gör den till en perfekt följeslagare för alla sportaktiviteter eller för att mäta tid på ett stilfullt sätt. Klockan drivs av ett kvartsurverk, vilket garanterar precision och pålitlighet.

Med en vattentäthet på 10 ATM kan du vara säker på att denna klocka klarar av att hantera vardagens påfrestningar och till och med tål att användas vid simning eller snorkling.

Klockan är tillverkad av rostfritt stål och har ett mineralglas, vilket ger den en hållbar och robust konstruktion. Dess serie, Chrono Sport, är känd för sin höga kvalitet och stilfulla design.

Varumärket bakom denna klocka är Festina, som är känt för att skapa exklusiva och eleganta klockor. Den bruna färgen på varumärket ger klockan en extra touch av lyx och sofistikation.

Med produktnamnet F20519/1 och en åldersgrupp som riktar sig till herrar, är denna klocka det perfekta valet för den moderna mannen som vill ha en stilfull och pålitlig klocka som kan användas både till vardags och vid speciella tillfällen.

Besteld op werkdagen, voor 23:00 besteld is morgen in huis.
Besteld op zaterdag of zondag: voor 16:00 besteld is morgen in huis.

* Sommige artikelen worden vanuit een filiaal verzonden. In dat geval duurt de levering ook langer.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending. Binnen Nederland altijd gratis verzonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Allmanna Villkor | Uppgiftsskydd